Skafferiet – en fet debatt
Skafferiet – en fet debatt https://www.hungryandangry.se/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Ann-Helen von Bremen Ann-Helen von Bremen https://secure.gravatar.com/avatar/88255445418f62883f7b3c40f969232d?s=96&d=mm&r=gMåndagens debatt på Skafferiet/Berns kommer att handla om fett. För inte särskilt länge sedan var vi livrädda för det, nu är vi som galna i det – lardo, märg, tjocka fettkappor, det insprängda gula, oljor, smör, grädde – vi kan inte få nog av det! Vi har kapitulerat för vårt genetiska program och fullständigt frossar. Men nåde den som blir fet!
På måndag får vi höra vad debattpanelen har att säga, men nu är det debattledarna som har ordet i en himla massa prat om fett
En liten försmak. Välkomna att lyssna!
- Post Tags:
- Debatt
- fetma
- fett
- skafferiet
- Posted In:
- Djupdykningar i kastrullen
Ann-Helen von Bremen
Vem har makten över din matkasse? Det här är en blogg om hur matproduktionen, politiken och affärerna kring maten ser ut. Jag arbetar annars som frilansjournalist och skriver om lantbruk, livsmedel och mat. Här skriver jag mer fritt om matkedjan. Jag är inte alltid arg, mat är ett av mina största nöjen. Men jag är alltid hungrig. Ann-Helen Meyer von Bremen
All stories by: Ann-Helen von Bremen2 comments
-
-
Karin S
Missade debatten med mer än 50 mil, men hoppas att den blev lika intressant som ljudklippet. Gillar verkligen ert inspelade samtal och hopas att det kommer mer. Fast det lät lite burkigt (van vid P1).
Hej och hå,
K
Annika
Suck, dessa mattrender som kommer och går. Endast sunt förnuft består.
Fettsnål kost, lightprodukter och 6-8 skivor bröd funkade inte, därför tror folk att det är rätt att utesluta kolhydrater helt och hållet och frossa i fett?
Vart tog det svenska ”lagom” vägen i matdebatten?