Nygamla tider – ny poddradio!

Nygamla tider – ny poddradio! 150 150 Ann-Helen von Bremen

Ber härmed att ödmjukt få presentera vår första poddradiosändning: – En himla massa prat om sprit

Det är den första i en serie av program där vi pratar om tecken och tendenser i tiden. Denna gång – sprit. Nu går vi in i den årstid som inte bara är grönskans och solvärmens, utan även det stora drickandets, med allt var det innebär.

Vi – det är Stefan Jahge och Ann-Helen Meyer von Bremen.

Och vi önskar er en god lyssning!

Ann-Helen von Bremen

Vem har makten över din matkasse? Det här är en blogg om hur matproduktionen, politiken och affärerna kring maten ser ut. Jag arbetar annars som frilansjournalist och skriver om lantbruk, livsmedel och mat. Här skriver jag mer fritt om matkedjan. Jag är inte alltid arg, mat är ett av mina största nöjen. Men jag är alltid hungrig. Ann-Helen Meyer von Bremen

All stories by: Ann-Helen von Bremen
2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.